Andy Meuris

Sobukan Herselt

(12/02/2018 tot 12/06/2020)
Herstart 15/09/2021

Wat was je motivatie om te starten met deze gevechtskunst?

Voor men conditie te trainen en om mezelf te verdedigen, dat het leuk is om iets bij te leren en dat geeft me ook innerlijke rust en discipline. De sport spreekt me ook aan omdat men hier ook met elkaar leert omgaan en het uit 5 verschillende soorten disciplines van gevechtskunst gaat waardoor men wel wat variatie heeft.

Wat vind je het leukste om te doen?

Jukempo, Aikido en Jodo.

Wat vind je het leukste om te zien?

Aikido en Jukempo.

Wat wil je nog meegeven aan onze lezers?

Dat iedereen zowel jong en oud gerust is mag komen kijken naar deze mooie gevechtskunst en diegene die zich geroepen voelen k'zou zeggen doe eens een proefles mee en je zult ervaren dat deze gevechtskunst je zal bekoren. 

En we zijn ook een hecht team. En een goede en rustige Sensei die u alles uitlegt volgens de regels van de kunst.

 

Profiel update - oktober 2019

Wat ik gemerkt heb vorig seizoen is dat sommige disciplines zwaar zijn om aan te leren, dit zowel mentaal als fysiek. Het vergt soms veel concentratie en inspanning van mezelf om de dingen onder de knie te krijgen vooral na een zware werkdag… Maar het verzet zo ook mijn gedachten en meteen werk ik aan mijn eigen discipline.

Ik kijk zeker uit naar de deelname van men eerste Sobudo stage in Nederland. Hopelijk kan ik dit seizoen nog enkele Kyu examens afleggen. 

 

Klik op de gewenste locatie voor meer info:

  1. Sobukan OLEN
  2. Sobukan HERSELT

 

Takeda Ryu Kobilza Ha   Takeda Ryu Kobilza Ha