Kody De Roovere

Kody De Roovere

Sobukan Herselt
Lid sinds: 01/05/2010

Wat was je motivatie om te starten met deze gevechtskunst?

Ik ben altijd geïnteresseerd geweest maar nooit de juiste gevechtskunst gevonden tot ik Takeda ontdekte.

Wat vind je het leukste om te doen?

Aikido

Wat vind je het leukst om te zien?

Iaido

Wat wil je nog meegeven aan onze lezers?

Kurt sensei is iemand die erg veel geduld heeft.

 

Datum publicatie: 06/05/2012

Profiel update - november 2014

Na 5 jaartjes dacht ik dat ik er al wel iets van zou kunnen. Maar telkens zijn er enkele details die aan me ontsnappen waar ik nu begin op te letten.

Profiel update - oktober 2015

Sinds de stage in Wenen heb ik mijn 1e Dan Aikido behaald, zodus gaat er sindsdien een deur naar een nieuwe ervaring open. Ik ben benieuwd naar wat het nieuwe seizoen met zich mee brengt.

Tevens heb ik ook voor de eerste maal de mogelijkheid gekregen om met een katana te mogen snijden: AWESOME!!! Ik kan haast niet wachten om nogmaals te kunnen snijden…

Profiel update - oktober 2016

Tijd voor de tweede deur die reeds is opengegaan, 1ste dan Iaido en dit jaar competitie van Iaido batto giri mee deel mogen nemen. Het was een zeer fijne en interessante ervaring die meerdere malen mag voorvallen.

Veel informatie mogen opnemen dit afgelopen seizoen ik kijk er al naar uit voor de uitdagingen die me dit jaar gaan voorvallen.  

Profiel update - oktober 2017

Hoe heb ik het vorig seizoen ervaren?
Vorig seizoen had ik niet veel tijd want ik had het druk op het werk. Desondanks heb ik veel bijgeleerd van Sensei Kurt en Sensei Tom, deze hebben me niet gespaard om me uit te dagen om mezelf te verbeteren. Deze krijgskunst blijft me verrassen op vlak van informatie die onuitputbaar blijkt te zijn.

Wat is er zoal voor mij persoonlijk veranderd sinds ik lid ben geworden?
Sinds ik deze krijgskunst ben begonnen is mijn kijk op het leven veranderd in opzicht dat ik waakzamer maar ergens ook rustiger ben kunnen worden. Het heeft me ook zeer trouwe en goede vrienden opgeleverd die ik niet kwijt wil.

Profiel update - oktober 2018

Zeer toffe ervaringen aan het opdoen, de verantwoordelijkheid is groter geworden. Er is een volgende uitdaging zich aan het voordoen, en die gaan we tegemoet om ze te voltooien. Spijtig genoeg was mijn werk vorig seizoen de grootste drempel die ik moest overkomen haha. Desondanks weer een leerzaam seizoen vol met leerrijke momenten. De stage was vol met uitdagende toernooien en leuke mensen, we hebben nu ook de tweede grote stap gezet en zijn in de wereld van Hosa gestapt.

Klik op de gewenste locatie voor meer info:

  1. Sobukan OLEN
  2. Sobukan HERSELT

 

Takeda Ryu Kobilza Ha   Takeda Ryu Kobilza Ha

Intranet - Sobukan Olen  TRSV - Facebook  TRSV - Youtube