An Campforts


 

Sobukan Olen
Lid sinds: 25/09/2018

Wat was je motivatie om te starten met deze gevechtskunst?

De oosterse gevechtskunsten heb ik altijd al een mooie sport gevonden. Nadat ik een flyer van het Japans festival had gevonden, was er voor mij geen drempel meer om zelf met de sport te beginnen.

Profiel update - september 2019

Je hoeft niet groot en mega sterk te zijn. Als het er op aankomt kan je iedereen verslaan zonder brute kracht te gebruiken. Dit trainingsjaar wil ik mijn techniek verbeteren en geleidelijk aan de snelheid opvoeren.
Ondertussen is Takeda Budo een deeltje van het dagelijkse leven. Onbewust deeltjes van de lessen, standaard gaan gebruiken in het dagelijkse leven. Of op een vrij momentje mentaal de verschillende standen voor de geest halen, om ze zo te proberen te herkennen en begrijpen.

Heb je interesse? Je leert je hier op een plezante manier verdedigen op een plek waar je er niet alleen voor staat om dingen aan te leren. Er is altijd wel iemand bereid om te helpen.

Profiel update - september 2020

Ik heb geleerd dat continue herhaling van oefening, het steven naar perfectie. Zowel van beweging als van innerlijke bewustzijn belangrijk is. Hierdoor heb je altijd een basis ook voor als het fout gaat. Je kan rustig met de situatie omgaan. En ook rust in de groep brengen.
Mijn doelstelling is voor dit trainingsjaar is veel technieken en hun ‘benamingen’ herhalen. Gaan voor een volgende niveau (kyu).

Als je interesse hebt komt gewoon proberen. Het is een plezante groep en je kunt heel veel leren. Zowel van de leraar als van de medeleerlingen.

Wat is Takeda voor jou geworden?
Ik heb mijn familie, mijn werk, Takeda en mijn hobby.

Profiel update - september 2022

Ik heb ondervonden dat ik meer werk moet steken in het leren van de benamingen van de technieken zodat ik de techniek herken op naam. En niet nadat ze getoond worden. Alsook wil ik graag mijn 7de kyu jodo behalen, en werken voor een 5de kyu in één discipline. Maar vooral wil ik ten allen tijden plezier hebben op de mat.

Als je interesse hebt, gewoon proberen zou ik zeggen. Ikzelf heb nog geen moment spijt gehad dat ik met Takeda begonnen ben. Het is een echte aanrader. Voor mij is het ondertussen een vaste routine geworden. Mis ik door omstandigheden een training of is er geen. Dan heb ik het gevoel dat het niet goed zit. 

 

Klik op de gewenste locatie voor meer info:

  1. Sobukan OLEN
  2. Sobukan HERSELT

 

Takeda Ryu Kobilza Ha   Takeda Ryu Kobilza Ha