Nyah Embrechts

Sobukan Olen
Lid sinds: 10-11-2019

Wat was je motivatie om te starten met deze gevechtskunst?

Ik was al lang op zoek naar een verdedigingssport. Toen ik een kijkje ging nemen bij Sobukan Olen zag ik een sport die ik wou beoefenen. De Japanse cultuur heeft mij zo gefascineerd dat ik meteen wou beginnen. Ik wist niet dat Takeda zo leuk en interessant kon zijn. Maar na de drie proeflessen wist ik meteen dat ik wilde doorgaan en dat ik het niet snel beu zou zijn! Het is een super leuke sport!

Profiel update - september 2020

Mijn eerste jaar aikido zit er op. Het was heel leuk en interessant. Ik heb veel bijgeleerd, ondanks covid 19. Ik ga met veel plezier naar elke training. Ik vind het super leuk om meer te leren over deze geweldige verdedigingssport. We leren op een leuke manier hoe je je moet verdedigen.
Het is een geweldige sport dus als je interesse hebt kom dan zeker eens een kijkje nemen bij ons.

Profiel update - September 2022

Het afgelopen trainingsjaar heb ik heel wat nieuwe dingen bijgeleerd, zoals hoe het is om een examen af te leggen en hoe ik technieken tot een beter einde kan brengen. Dit jaar zou ik graag mijn 7e kyu halen. Ik zou graag aan onze lezers willen meegeven dat ze zeker eens een keer moeten komen kijken naar hoe het er allemaal aan toe gaat. Takeda budo is voor mij erg leerrijk, je komt er meer te weten over de geschiedenis van de Japanse krijgskunst. Ook is het een vorm van ontspanning. 

 

Klik op de gewenste locatie voor meer info:

  1. Sobukan OLEN
  2. Sobukan HERSELT

 

Takeda Ryu Kobilza Ha   Takeda Ryu Kobilza Ha