Luis Vanhoucke

Luis Vanhoucke

Sobukan Olen
Lid sinds: 07/10/2014

 

Wat was je motivatie om te starten met deze krijgskunst?

Ik ben een keer gaan zoeken op het internet en toen kwam ik uit op deze website. Onmiddellijk had ik zin om met deze gevechtsport te starten.

Wat vind je het leukste om te doen?

Ik vind Aikido het leukst om te doen.

Wat vind je het leukst om te zien?

Kendo vind ik heel mooi om te zien.

Wat wil je nog meegeven aan onze lezers?

Als je een leuke vechtsport wil doen bij een goede leraar en aangename leden moet je zeker komen.

Profiel update - november 2015

Vorig jaar heb ik heel veel geleerd. Alle technieken die ik vorig jaar heb gezien, komen dit jaar terug aan bod merk ik. Dit is een grote hulp en zo kan ik de technieken beter inoefenen. Ik wil ook zeker mijn examen doen dit nieuwe trainingsjaar. Het is tegenwoordig nog wat druk in mijn week maar ik probeer wel altijd plaats te maken voor de trainingen. Zoals de eerste Benelux training van mijn leven die ik dit jaar beleefde. Kort gezegd het was een leuk eerste jaar en ik kijk nu al uit naar het vervolg.

Profiel update - september 2016

Dit jaar was zeer speciaal omdat ik veel heb bijgeleerd, over alle disciplines. Op de wekelijkse trainingen heb ik ook geleerd om meer initiatieven te nemen en zelfvertrouwen te creëren die natuurlijk van pas komen in de oefeningen en in het dagelijks leven. Daar wil ik dit jaar verder aan werken.
Wat ik wel jammer vindt is dat ik de tweede blok niet altijd kan meetrainen. Bovendien heb ik dit trainingsjaar mogen afsluiten met mijn eerste zomerstage in Oostenrijk. Het was een unieke ervaring omdat ik in contact kon komen met leden uit verschillende landen die dezelfde passie delen. Het was een intensieve week, maar heel verrijkend. Voor mensen die ook geïnteresseerd zijn in onze krijgskunst, aarzel niet om eens met ons te komen meetrainen.

Profiel update - september 2018

Afgelopen jaar was een uitdagend trainingsjaar, ook al heb ik wel wat lessen gemist. Vooral aikido dan. ik heb ook de lat voor mezelf wat hoger gelegd, wat betreft tempo en van nieuwe dingen uitproberen. Ik heb afgelopen jaar het gevoel gekregen dat ik wel veel heb bijgeleerd. Dat ondervind ik in de oefeningen en ook op de zomerstage. Ik voel me nu zelfzekerder en heb minder twijfels wanneer ik aan het oefenen ben. Ik wil wel wat aan m’n houding veranderen en wil me meer inzetten. Verantwoordelijker zijn zodat ik nog meer bijleer en dat ook zal proberen laten zien. 

 

Klik op de gewenste locatie voor meer info:

  1. Sobukan OLEN
  2. Sobukan HERSELT

 

Takeda Ryu Kobilza Ha   Takeda Ryu Kobilza Ha

Intranet - Sobukan Olen  TRSV - Facebook  TRSV - Youtube